Exalo Media
Osingastate, 13
LEEUWARDEN, Netherlands 8926LK
Email: info@dev.dotonly.com
Phone: 0638278500
Url:
https://www.exalomedia.nl/wp-content/uploads/2017/12/backlink-pakketten-kopen.jpg
$$$
invoice, paypal

VERSLA DE CONCURRENTIE!

Prijsvergelijken? De online concurrentie is MOORDEND.
Gun je prijsvergelijkingssite een BOOST in GOOGLE.

Met het Prijsvergelijkers Backlinkpakket ben je een stap dichter bij het verslaan van de CONCURRENTIE!

Tier 2 links

Onze prijsvergelijkingssites krijgen linkjuice van onze andere websites. In totaal linken er 70+ domeinen met autoriteit naar onze prijsvergelijkingssites. 

Jij bepaalt de URL

We hoeven niet perse naar de homepage te linken om PA en DA door te geven. Jij bepaalt naar welke pagina je de backlinks wilt laten verwijzen. Let wel: op iedere site van ons is de backlink hetzelfde.

prijsvergelijkers backlinks
Op Nederlands IP

Onze prijsvergelijkers worden gehost op servers in Nederland en hebben daardoor een Nederlands IP-adres. Dat is relevant als jij ook in Nederland wilt ranken met jouw website.

Vaste klantenkorting

We houden niet van lokkertjes zoals "25% korting op je eerste aankoop!". Wij willen vaste klanten belonen met 20% korting op alle vervolgaankopen! Wel zo eerlijk.

Zoek je naar prima backlinks om je site hoger te krijgen in zoekmachines? Kwalitatief goede verwijzende sites is een ranking factor. Hiermee bedoelt men dat andere websites met een 'link' verwijzen naar jouw website.

Het proces van het creëren van links naar je website noemen we linkbuilding. Dat kost veel tijd en is erg duur om een SEO consultant te laten doen.

Maar, eigenlijk kun je als eigenaar van een website niet om link building heen. Om jou tijd en geld te besparen kun je een linkplaats huren op onze websites.

Het Prijsvergelijkers Backlinkpakket bestaat uit:

4 Links in dit pakket!
Websites op Nederlandse servers
70+ Tier 2 backlinks met geschiedenis

Nee! Je betaalt geen €149,- zoals
bij andere marketeers!

"Ik heb echt UREN WERK BESPAARD met dit backlinkpakket. Snelle levering!"

Prijsvergelijkers Backlinkpakket kopen, direct plaatsing

Onze klanten zijn zeer tevreden over de razendsnelle plaatsing van de link.


Binnen 3 minuten na ontvangst van de betaling is de link al zichtbaar op onze prijsvergelijking-websites.


Hier zie je het actuele aanbod van websites waar de link naar gepushed wordt. 

#DomeinnaamDomein AutoriteitPagina Autoriteit
1http://www.prijsvergelijk.xyz2626
2http://www.zelfoverstappen.nl2830
3http://www.iedereenvergelijken.nl1923
4http://www.overstappenisnieteng.nl1820

 

FAQ

 • 1. Algemene FAQ
 • 2. Financiële FAQ
 • 3. Prijsvergelijkers Backlinks FAQ
Expand All | Collapse All
 • 1. Wat is DA?
   

  DA is de afkorting voor Domain Authority - domein autoriteit - en dit wordt berekend aan de hand van verschillende factoren zoals het aantal verwijzende links. De DA wordt berekend door de diensten van MOZ.com.

  More
 • 2. Wat is PA?
   

  DA is de afkorting voor Page Authority - pagina autoriteit - en dit wordt berekend aan de hand van verschillende factoren zoals het aantal verwijzende links. De PA wordt berekend door de diensten van MOZ.com.

  More
 • 3. Hoe kan ik tijd besparen met een backlinkpakket?
   

  Het vinden van backlinkpartners en -mogelijkheden is een tijdrovend proces. Online marketing bedrijven vragen hier een stevig uur voor. Omdat de links die wij aanbieden alleen op onze eigen websites plaatsen hoeven we geen toestemming te vragen aan de site-eigenaars. Ook kost het ons relatief weinig moeite, na betaling wordt de link vrijwel direct geplaatst.

  More
 • 4. Wat is de MOZ ranking?
   

  De MOZrank is een alternatief voor het niet meer openbare Google PageRank en geeft aan hoe populair een website is. Hoe hoger de MOZrank waarde, hoe meer backlinks en verkeer. Het is dus een soort van kwaliteitswaarde.

  More
 • 5. Waarom is linkbuilding belangrijk?
   

  Nog steeds is het verkrijgen van verwijzende websites een van de belangrijkste ranking factoren. Niet de hoeveelheid, wel de kwaliteit van de verwijzende websites is van belang. Websites die een gezonde DA en PA hebben, liefst aangevuld met een mozRANK, hebben zeer veel nut en geven de autoriteit door aan de site waarnaar ze verwijzen.

  Een verbeterde autoriteit zorgt voor betere kansen op goede posities in de zoekresultaten.

  More
 • 1. Ik vind de prijs nogal hoog. Krijg ik korting?
   

  Natuurlijk krijg je korting. Alleen belonen we niet vooraf, maar achteraf. Na de eerste bestelling ontvang je 20% korting op iedere vervolgaankoop. Wij vinden het belangrijker om bestaande klanten te belonen dan dat nieuwe klanten korting krijgen.

  More
 • 2. Hoe kan ik betalen?
   

  We ondersteunen de volgende betaalmogelijkheden in onze shop:

  • iDEAL
  • Bancontact / Mister Cash
  • Paypal
  • Bitcoin

  Wil je op een andere wijze betalen? Neem dan even contact met ons op via het formulier in de footer of stuur een bericht aan info@exalo.nl

  More
 • 3. Blijven de prijzen voor backlinkpakket hetzelfde in de toekomst?
   

  Nee, dat blijven ze niet. Ons portfolio met domeinnamen en websites verandert - we proberen dit uit te breiden op het moment dat we een goede domeinnaam vinden. Ook verandert de autoriteit van onze domeinnamen in de loop der tijd. Het is een beetje te berekenen wat een pakket kost. De prijzen per backlink per domein variëren van €6,50 tot €11,-. Dus als een pakket 20 domeinnamen heeft met allemaal een goede PA en DA, dan kun je stellen dat de prijs in de buurt van de €200,- ligt.

  Het kan ook gebeuren dat je het eerste jaar meer betaalt dan in het tweede jaar, ondanks de vaste klantenkorting van 20%. Dat kan komen door:

  1. Een aantal domeinnamen is uitgebreid,
  2. De domeinnamen hebben meer autoriteit opgebouwd.

  Heb je hier een vraag over? Mail dan gerust: info@exalo.nl

  More
 • 4. Waarom moet ik jaarlijks betalen? Die link staat er nog al?!
   

  Ja, die link plaatsen is inderdaad een makkie! Maar daar zijn we er nog niet mee..

  Het jaar rond monitoren we de reputatie van onze websites en domeinnamen. Aan de ene kant willen we domeinen met een slechte reputatie laten vallen, maar willen we aan de andere kant meer goede namen oppikken en aan het portfolio toevoegen. Zo kan het dus ook zijn dat je voor minder domeinnamen betaald hebt en aan het eind er meer domeinnamen zijn met jouw link.

  Het beheren van een categorie domeinnamen vraagt tijd en tijd is natuurlijk geld. Met de vergoeding die we jaarlijks ontvangen van onze klanten kunnen we het aanbod namen opschonen en uitbreiden. Zo waren er in juli 2017 5 domeinen in het Telecom Backlinkpakket en zijn het er op dit moment al meer dan 20!

  Natuurlijk ontvang je als vaste klant wel een beloning in de vorm van een kortingscode van 20% voor alle vervolgaankopen van backlink pakketten.

  More
Scroll to top