Exalo Media
Osingastate, 13
LEEUWARDEN, Netherlands 8926LK
Email: info@dev.dotonly.com
Phone: 0638278500
Url:
https://www.exalomedia.nl/wp-content/uploads/2017/12/backlink-pakketten-kopen.jpg
$$$
invoice, paypal

BEAT THE COMPETITION!

De online concurrentie binnen de zakelijke branche is KILLING.
Gun je website een BOOST in de ZOEKMACHINES met het
Zakelijke Backlinkpakket en VERSLA JE CONCURRENTIE online!

Domein Autoriteit

Onze domeinen hebben een uitstekende PA en DA-autoriteit en geven dat door aan jouw bedrijfswebsite door middel van een 'dofollow'-link.

Jij bepaalt de URL

Jij bepaalt naar welke pagina je de backlinks wilt laten verwijzen. Let wel: op iedere website van ons is de backlink hetzelfde.

zakelijke backlinks
Alleen .NL-domeinen

Kijk, als je een site in België wilt laten ranken moet je gewoon links op .be-domeinen hebben. Wij hebben alleen .nl-domeinen en helpen je site graag op weg.

Vaste klantenkorting

We houden niet van lokkertjes zoals "25% korting op je eerste aankoop!". Wij willen vaste klanten belonen met 20% korting op alle vervolgaankopen! Wel zo eerlijk.

Zoek je naar sterke verwijzende links om je website hoger opde SERP te krijgen? Links op kwalitatief goede sites is een ranking factor! Dat houdt in dat andere websites met een 'link' verwijzen naar jouw bedrijfssite.

Het proces van het creëren van links naar een site heet linkbuilding. Dat kost veel tijd en is erg duur om een SEO consultant te laten doen.

Maar, eigenlijk kun je als eigenaar van een website niet om link building heen. Om jou tijd en geld te besparen kun je een linkplaats huren op onze websites.

Het Zakelijke Backlinkpakket bestaat uit:

7 Links in dit pakket!
Websites gehost op Nederlandse servers
Backlinks met PA en DA

Nee! Je betaalt geen €899,- zoals
bij andere marketeers!

"Ik heb echt UREN WERK BESPAARD met dit backlinkpakket. Snelle levering!"

Zakelijk Backlinkpakket kopen, direct plaatsing

Onze klanten zijn zeer te spreken over de snelle plaatsing van de link.


Binnen enkele minuten na betalen is de link al zichtbaar op onze websites.


Hier zie je de actuele lijst van websites waar de link op geplaatst wordt. 

#DomeinnaamDomein AutoriteitPagina Autoriteit
1www.zoekmijnboekhoudsoftware.nl2023
2www.deslimsteboekhouder.nl2022
3www.alleboekhoudpakketten.nl1625

 

FAQ

 • 1. Algemene FAQ
 • 2. Financiële FAQ
 • 3. Zakelijk Backlinks FAQ
Expand All | Collapse All
 • 1. Wat is DA?
   

  DA is de afkorting voor Domain Authority - domein autoriteit - en dit wordt berekend aan de hand van verschillende factoren zoals het aantal verwijzende links. De DA wordt berekend door de diensten van MOZ.com.

  More
 • 2. Wat is PA?
   

  DA is de afkorting voor Page Authority - pagina autoriteit - en dit wordt berekend aan de hand van verschillende factoren zoals het aantal verwijzende links. De PA wordt berekend door de diensten van MOZ.com.

  More
 • 3. Hoe kan ik tijd besparen met een backlinkpakket?
   

  Het vinden van backlinkpartners en -mogelijkheden is een tijdrovend proces. Online marketing bedrijven vragen hier een stevig uur voor. Omdat de links die wij aanbieden alleen op onze eigen websites plaatsen hoeven we geen toestemming te vragen aan de site-eigenaars. Ook kost het ons relatief weinig moeite, na betaling wordt de link vrijwel direct geplaatst.

  More
 • 4. Wat is de MOZ ranking?
   

  De MOZrank is een alternatief voor het niet meer openbare Google PageRank en geeft aan hoe populair een website is. Hoe hoger de MOZrank waarde, hoe meer backlinks en verkeer. Het is dus een soort van kwaliteitswaarde.

  More
 • 5. Waarom is linkbuilding belangrijk?
   

  Nog steeds is het verkrijgen van verwijzende websites een van de belangrijkste ranking factoren. Niet de hoeveelheid, wel de kwaliteit van de verwijzende websites is van belang. Websites die een gezonde DA en PA hebben, liefst aangevuld met een mozRANK, hebben zeer veel nut en geven de autoriteit door aan de site waarnaar ze verwijzen.

  Een verbeterde autoriteit zorgt voor betere kansen op goede posities in de zoekresultaten.

  More
 • 1. Ik vind de prijs nogal hoog. Krijg ik korting?
   

  Natuurlijk krijg je korting. Alleen belonen we niet vooraf, maar achteraf. Na de eerste bestelling ontvang je 20% korting op iedere vervolgaankoop. Wij vinden het belangrijker om bestaande klanten te belonen dan dat nieuwe klanten korting krijgen.

  More
 • 2. Hoe kan ik betalen?
   

  We ondersteunen de volgende betaalmogelijkheden in onze shop:

  • iDEAL
  • Bancontact / Mister Cash
  • Paypal
  • Bitcoin

  Wil je op een andere wijze betalen? Neem dan even contact met ons op via het formulier in de footer of stuur een bericht aan info@exalo.nl

  More
 • 3. Blijven de prijzen voor backlinkpakket hetzelfde in de toekomst?
   

  Nee, dat blijven ze niet. Ons portfolio met domeinnamen en websites verandert - we proberen dit uit te breiden op het moment dat we een goede domeinnaam vinden. Ook verandert de autoriteit van onze domeinnamen in de loop der tijd. Het is een beetje te berekenen wat een pakket kost. De prijzen per backlink per domein variëren van €6,50 tot €11,-. Dus als een pakket 20 domeinnamen heeft met allemaal een goede PA en DA, dan kun je stellen dat de prijs in de buurt van de €200,- ligt.

  Het kan ook gebeuren dat je het eerste jaar meer betaalt dan in het tweede jaar, ondanks de vaste klantenkorting van 20%. Dat kan komen door:

  1. Een aantal domeinnamen is uitgebreid,
  2. De domeinnamen hebben meer autoriteit opgebouwd.

  Heb je hier een vraag over? Mail dan gerust: info@exalo.nl

  More
 • 4. Waarom moet ik jaarlijks betalen? Die link staat er nog al?!
   

  Ja, die link plaatsen is inderdaad een makkie! Maar daar zijn we er nog niet mee..

  Het jaar rond monitoren we de reputatie van onze websites en domeinnamen. Aan de ene kant willen we domeinen met een slechte reputatie laten vallen, maar willen we aan de andere kant meer goede namen oppikken en aan het portfolio toevoegen. Zo kan het dus ook zijn dat je voor minder domeinnamen betaald hebt en aan het eind er meer domeinnamen zijn met jouw link.

  Het beheren van een categorie domeinnamen vraagt tijd en tijd is natuurlijk geld. Met de vergoeding die we jaarlijks ontvangen van onze klanten kunnen we het aanbod namen opschonen en uitbreiden. Zo waren er in juli 2017 5 domeinen in het Telecom Backlinkpakket en zijn het er op dit moment al meer dan 20!

  Natuurlijk ontvang je als vaste klant wel een beloning in de vorm van een kortingscode van 20% voor alle vervolgaankopen van backlink pakketten.

  More
Scroll to top